WordPress Dizin teması arıyorsanız bu tema günümüz şartlarına ayak uydurabilen ücretsiz dağıtılan mobil uyumlu duyarlı bir temadır. Oldukça yüksek pagespeed değerlerine sahip olan tema seoya uygun olarak kodlanmış, 6 farklı renk seçeneği ile istediğiniz renkte kullanabileceğiniz temanın kendine özgü yönetim paneli bulunuyor. Buradan kolayca istediğiniz değişiklikleri yapabileceksiniz. Ziyaretçilerin site ekleyebilmeleri için özel sayfa tasarlanmış, bunun haricinde bileşen ve menü uyumu bulunduğundan kodlarla uğraşmadan kolayca panelde düzenleme yapabileceksiniz.
[stextbox id=”warning” caption=”Uyarı”]Tema virüs taramasından geçirilmiştir ancak kodlardan dolayı sitenizde oluşacak herhangi bir açıktan dolayı Web sitemiz sorumlu tutulamaz. İndirdiğiniz temayı taratıp kodlarını kendiniz incelemelisiniz. Tema tarafımızca kodlanmamıştır ve ücret talep etmemektedir.[/stextbox]
WordPress Dizin Teması Nasıl Kurulur
Verdiğimiz indirme linkinden temayı bilgisayarınıza indirin. Web sitenizin admin panelinden Görünüm sekmesi altındaki Temalar linkine tıklayın. Açılan sayfadan Yeni Ekle butonuna tıklayın. Daha sonra Tema Yükle butonuna tıklayacaksınız. Dosya Seç butonuna tıklayıp indirdiğiniz yenidizin.zip adlı dosyayı seçiniz. Etkinleştir butonuna tıklayarak temayı aktif hale getiriniz.
Tema yönetim panelinde, ufak resimler için bir alan göreceksiniz. Öncelikle http://www.bitpixels.com sitesine üye olun. Size verilen koddaki 5-6 rakamlı sayıyı, tema yönetim panelindeki alana yapıştırın. Bitpixels, eklediğiniz sitelerin ufak resimlerini otomatik oluşturacaktır. “Site Ekle” sayfası için, Sayfalar/Yeni Ekle sayfasına girin. Başlığa Site Ekle ya da başka bir başlık yazın. Sağ taraftaki Şablon bölümünden, Site Ekle şablonunu seçin ve sayfayı yayımlayın, Yazılar/Yeni Ekle sayfasından site eklemeye başlayabilirsiniz. Yazı yazma alanının altında, site adresini, vb ekleyebileceğiniz alanlar mevcut. Menüler için, Görünüm/Menüler sayfasını ziyaret ediniz. 3 menü oluşturulabilmekte. Anasayfadaki kategori kutucukları için, Görünüm/Bileşenler bölümüne girip, “(Yeni Dizin) Anasayfa Kategorisi” bileşenini, Anasayfa bölümüne istediğiniz kadar ekleyin ve ayarlarını yapın.